Lomailun ammattilaiset ovat valloittaneet kuluneina viikkoina muutaman megapolin. Juniori käytettiin Meksikossa ja sen jälkeen koko porukka piipahti Buenos Airesin tammikuisista helteistä nauttimassa. Kukaan ei eksynyt matkalla ja kotiin tultiin ehjinä ja rentoutuneina mm. gay-discosta ja komediateatterista hankituuja vaikutteita viisaampina. Arkea ei tarvitse kauaa kärvistellä kun ensi viikolla on taas lomaa tiedossa.

Eihän elämä yhtä juhlaa ole, ja ensi viikon loma onkin meille lähinnä pakkolomaa. Kauan ja hartaasti odotetut vieraat Buenos Airesista joutuivat nimittäin perumaan tulonsa, kun autonsa varastettiin vain viikkoa ennen suunniteltua starttia. Todella ikävää ja niin valitettavan yleistä naapurimaassamme.

Rannikolla odottaa 8 hengelle varustettu lukaali, jonka vuokrasta puolet on jo maksettu. Lomalistaakaan ei enää tässä vaiheessa voi ruveta uuteen uskoon muokkaamaan, joten lomalle on pakko lähteä. Nico sai luvan kutsua kaverin mukaan, hänellä kun ei enää vanhempien seurassa tunnu kovinkaan hauskaan olevan. On tietenkin mahdollista, että Mercado Libren kautta löytänyttä kämppää ei ole olemassakaan ja omistajana esiintynyt tyyppi katoaa Santiagon saasteisiin varausrahat taskussaan.