Viime sunnuntaina kävimme pitkähkön metromatkan päässä Biobion markkina-alueeseen tutustumassa. Tarkoitus oli hieman tutkailla huonekalujen hintoja, tulevan asuntomme omistaja kun saattaisi myydä osan kalusteista, mutta ensin pitäisi tietää paljonko niistä kannattaa maksaa. Franklinin metroaseman tuntumassa sijaitsevalla alueella onkin useita valtavia halleja täynnä huonekaluja, sekä saman verran yhtä valtavia halleja täynnä kaikkea muuta tavaraa maan ja taivaan väliltä.

Jo ensimmäisessä hallissa huonekaluvalikoima alkoi toistaa itseään, mutta saimme ainakin jonkinlaisen käsityksen hintatasosta. Kovinkaan montaa kelvollista sohvaa emme nähneet, suuressa suosiossa kun tuntuu olevan muovimainen nahkajäljitelmä ecocuero. Samaiseen materiaaliin olemme tutustuneet Buenos Airesin vuokrakämpissä, siellä se tunnetaan nimellä cuero ecológico. Joudumme ostamaan myös ruokailuryhmän, mikäli kauppoja vuokraisännän kanssa ei synny, sekä Nicolle sängyn.

Gustavo innostui Biobiosta siinä määrin, että palasi sinne eilen tutkailemaan elektroniikkapuolta tuntikausiksi. Minä sen sijaan en jaksa tuollaisia markkinoita koluta muuta kuin ihan sen pakollisen asian verran. En myöskään jaksaisi pahemmin miettiä auton ostoa, mikä taas on Gustavolla koko ajan mielessä. Yrittää tunkea luettavaksi erilaisia esitteitä, joista en yhtään innostu. Tärkein kriteeri olisi mielestäni hinta, muuhun ei ymmärrykseni riitä.