Tämä tyyppi on joutunut viime viikkoina hakeutumaan korjaamolle erinäisten vikojen vuoksi. Ihan ensimmäisenä alkoi vihotella alunperin Suomessa lenkillä ärtynyt lonkankoukistaja. Vaiva hellitti flunssan aiheuttaman pakollisen liikuntatauon aikana, mutta palasi tämän jälkeen entistäkin ärhäkkäämpänä. Kun parin viikon lepokaan ei auttanut, oli aika hakeutua lääkäriin.

Yksityisillä klinikoilla palvelu pelaa kun vaan levittää kukkaroa. Lääkäriltä jatkoin matkaa ultraan ja röntgeniin ilman erillistä ajanvarausta. Kuvaukset oli puolessa tunnissa ohi, mutta tuloksia sainkin soitella pariin otteeseen ennen kuin lääkäri vahvisti lievän tulehduksen ja määräsi fysioterapiaa. Sen aloitus on vielä suunnitteluvaiheessa. Jotain on asian eteen kuitenkin tehtävä, sillä mieli tekee takaisin lenkkipolulle, ja olin jo alustavasti merkinnyt kalenteriin muutaman juoksutapahtuman.

Samaan putken varasin ajan viisaudenhampaiden poistoon. Tämä projekti on ollut vireillä jo viitisen vuotta. Nyt reikä on ilmeisesti suurentunut sen verran, että lähettää epämukavia tuntemuksia, ja poistoa on enää turha siirtää. Hammasklinikalla lupasivat vaikkapa nukutuksen, jos siltä tuntuu, mutta taidan tyytyä ihan perinteiseen puudutukseen. 

Kun edellisten lisäksi niskat jumittivat ja aiheuttivat päänsärkyä niin, että aamupalaksi oli otettava joka päivä pari Buranaa, käväisin tunnin kokovartalohieronnassa. Hierojatytöllä oli ehkä hieman hentoiset sormet, mutta olihan se rentouttava ja mukava kokemus, eikä hinnalla pilattu (10 eur).

Tavoitteena olisi saada tämä 60-70 -lukujen vaihteen suomalaisvalmisteinen kone kesään mennessä kuntoon.