Tätä ei kai pitäisi ääneen sanoa, varsinkaan chileläisten ymmärtämällä kielellä, mutta itsenäisyyspäivän viettoon liittyvät hulabaloot eivät ole saanet meitä liikkeelle. Tarjolla olisi ollut jos jonkinlaista fiestaa, mutta meilläpä on ollut ihan omat siivous-järjestely-sisustus-kalustus -juhlat kotosalla. Siihen sekaan on mahtunut vielä verhojen ompelua käsin sekä muutamia pakollisia hankintoja, vielä kun löytäisimme jostain muutaman lampun niin voisimme hetken hengähtää. Kasvejakin tekisi mieli, mutta ne saavat kyllä odottaa ainakin siihen asti, että on auto mihin niitä lastata.

Täytyy tunnustaa, että ihan kokonaan emme sentään onnistuneet juhlintaa välttämään. Keskiviikkona ennen pitkän vapaan alkua lounastimme työkavereiden kanssa porukalla. Perjantai-iltana saimme ihailla olohuoneen ikkunoista hienoa ilotulitusta Escuela Militarin suunnalla. Eilen Jumbo-surpermarketissa jo pitkään pyörineet renkaanheitot ja vastaavat perinnelajit toivat meille kolmella heitolla palkinnoksi kaksi viinipulloa.

Tämän viime päivien tai oikestataan viikkojen puuhastelun tuloksena kämppä muuttuu pikku hiljaa kodiksi, ja sehän on tarkoituskin. Vierashuonekin on jo laitettu, vain vieraat puuttuvat!

1924391.jpg

1924396.jpg