Aurinkoisen lämpimät kesäpäivät ja tuliterä kaasugrilli on vaarallinen yhdistelmä. Sitähän ei osaa muuta kuin heittää filettä grillin kautta mahaan ja päälle chileläistä punaviiniä. Näillä merkeissä kului meidän viikonloppumme, osittain kavereiden kanssa, osittain omalla porukalla. Sunnuntaina oli ähky jo sitä luokkaa, että kulmabaarissa mojitoa siemaillessa uusi elämä tuntui ainoalta mahdolliselta vaihtoehdolta.

2041034.jpg

Kävinkin jo sunnuntaina vakoilemassa lähimmällä kuntosalilla, ja sattuipa siellä olemaan tarjolla sopiva kahden kuukauden paketti. Kahdessa kuukaudessa bikinikuntoon! Sehän on pelkkää toiveajattelua, mutta yritettävä on. Eilen sitten alkoi kuntoilu body pumpilla parin vuoden tauon jälkeen. Paikka vaikutti ihan hyvältä, painot ja laitteet oli uudehkoja ja ohjaajakin kohtalainen, mitä nyt vähän oli eksyksissä rytmin kanssa. Oli onneksi sijainen, joten toivottavasti vakituinen ohjaaja osaa vähän paremmin laskea musiikin mukana neljään. Tavoite on käydä kahtena iltana pumpissa ja viikonloppuna pe-su kolmella spinning-tunnilla. Grillauskin taitaa alkuinnostuksen jälkeen jäädä vähemmälle, sillä grillin puhdistus on vihonviimeistä hommaa.

Viikonlopun viihdepakettiin liittyi myös shoppailua. Tarjolla olisi ollut vaikkapa kirjamessut, mutta meikäläiset päätyivät ostariin visaa vinguttamaan. Tavarataloissa oli hyviä alennuksia ja euron kurssi sopivan korkealla, joten mukaan tarttui paitoja, housuja, liinoja ja lakanoita. Kaikki tietenkin todelliseen tarpeeseen.